Welkom!

Bij jouw persoonlijke duurzame horeca module

Voor je vol enthousiasme aan de module begint, kijk eerst even het filmpje hieronder. Hierin zal worden uitgelegd wat je kunt verwachten en wat het doel van deze training is. Veel succes! 

Hallo, dit is de start van de module, kllik hieronder om naar de eerste vraag te gaan.

Onze overige trainingsmodules

Duurzaamheid in de horeca

In deze module ontdek je hoe duurzame bedrijfsvoering werkt in de horeca.  

Duurzaam gerecht

Voedsel

Hier leer je hoe er efficiënter met ingrediënten kan worden omgegaan en de rol die de menukaart speelt in duurzame impact.

Afval

Hier leer je hoe afval het best kan worden gescheiden, verminderd en zelf vermeden.  

Plastic dopjes
Machine in keuken

Energy

Hier leer je over de besparende energie initiatieven een horeca bedrijf kan toepassen.

Water

Hier leer je over de impact van gebotteld water en hoe je kraanwater kan verkopen.

Water uit kraan

Huisvesting

Hier leer je over de duurzame opties in zowel het meubulair als het pand.

Menskracht

Hier leer je de belangrijke punten voor een maatschappelijk verantwoord bedrijf.