We hebben een superteam, maar versterking is welkom. Heb je affiniteit met (een deel van) ons werk? Wil je bijdragen aan een project? Of heb je werkervaring in de horeca en kun je voorlichting geven aan ondernemers? Neem dan contact met ons op!

Minke Vorstenbosch

Minke Vorstenbosch

Voorzitter

Minke is een ervaren consultant internationale handel. Ze heeft oog voor de (soms tegengestelde) belangen van verschillende partijen. Het is haar kracht om samen met zulke partijen in harmonie een groter, gezamenlijk doel te realiseren. Dat wil ze benutten voor Duurzame Horeca Nederland: winst voor ondernemer én maatschappij. Thuis is ze fanatiek amateurkok. Bij alles staat duurzaamheid hoog in haar vaandel.

minke@duurzamehorecanederland.nl

Daphne Treurniet

Daphne Treurniet

Penningmeester

Daphne is bedrijfskundige met twintig jaar ervaring in verschillende sectoren. Ze werkt in diverse rollen aan het duurzaam inrichten van de economie, want ze wil dat onze planeet ook in de toekomst leefbaar blijft voor iedereen. Ze geniet van de innovaties waarmee ondernemers inspelen op de eisen van deze tijd. En ze gaat graag uit eten!

daphne@duurzamehorecanederland.nl

Ienske Meindertsma

Secretaris

Ienske is communicatiespecialist en online marketeer. Ze zet haar talenten graag in voor een duurzamere wereld. Door middel van inspirerende verhalen en voorbeeldcases hoopt ze horecaondernemers te motiveren tot duurzaam ondernemen. Thuis kookt ze het liefste met groenten uit haar eigen moestuin of van de lokale boer.

ienske@duurzamehorecanederland.nl

Arnoud Bloem

Arnoud Bloem

Ambassadeur

Arnoud is eigenaar van het in Leiden welbekende Leidsch Beleg. Hij wil met zijn lunchroom en cateringbedrijf duurzaam de toekomst in. Graag helpt hij met zijn ervaringen ook andere ondernemers en gemeentes om samen een duurzame slag te slaan.

arnoud@duurzamehorecanederland.nl

Hans Rosman

Hans Rosman

Administrateur

Hans is als bedrijfseconoom jarenlang werkzaam geweest bij het Bedrijfschap Horeca en Catering. Ook bij ons ontfermt hij zich over de cijfers, ditmaal als extern penningmeester. Hij ziet dat verduurzaming steeds belangrijker wordt, en hoopt daar op deze manier aan bij te dragen.